26 feb. 2011

RASUL

Det är en naturlig tvål av en speciell marockansk lera och är den absolut mildaste tvål du kan använda. Rasul är rikt på mineraler, har ett naturligt ph värde på 6 och består av samma grundämnen som hår och hud. Den rengör och absorberar fett och smuts från hud, hår och hårbotten utan att skada hudens naturliga fettlager. Huden blir len och blank.

Rengöring av ansikte, kropp, hår
Ta ca 1-1,5 dl vatten till 1 lätt rågad msk pulver. Skaka i shaker eller vispa ut till en jämn smet. Tillsätt ev. några droppar eterisk olja. Fyll smeten i en tvålpump eller annan behållare. Ta vid behov en klick i handen och använd den som vanlig tvål.

Ansiktsmask
Ta pulver och rör ut med lite vatten till en jämn smet. Applicera på ansiktet och låt verka i 10-15 min. Skölj av med vatten. Om man vill kan man tillsätta någon matsked olivolja.

Raktvål
Fukta ansiktet, lägg på Rasul utrört med vatten. Raka. Gäller endast vid engångsrakhyvel eftersom leran annars "slaggar igen" bladet.

Behandling av finnar m.m.
Lägg på Rasul på de ställen, som skall behandlas. Låt torka i 15-20 minuter. Tvätta rent med ljummet vatten. Rasul normaliserar talgkörtlarnas fettproduktion, absorberar överflödigt fett och tar effektivt bort orsaken till finnar och liknande.

Rasultvål finns att köpa på Bodystore
Om du vill köpa ett färdigt schampo finns det på Shopping4net

Inga kommentarer: