17 maj 2010

VIOLETT VATTEN

Det är vanligt vatten som är programmerat med en violett frekvens. Den violetta frekvensen har en vibration på 549 400 Hz. Den violetta frekvensen är starkt renande och bakteriedödande. Vattnet har en ljus, glad och vacker energi.

Vattnet skyddar mot all sorts strålning; mobiltelefoner, TV, datorer, 3Gmaster m.m. Drick vattnet för att rena kroppen på cellnivå och för att höja den egna frekvensen. Skölj frukt och grönsaker för att få bort alla gifter och besprutningsrester. Vattna blommor med vattnet. Släpp ut det i avloppet, ut i reningsverken. Fyll plastflaskor med vattnet och lägg på alla ingående störande linjer ex. jord-strålning och strålningslinjer från master. Linjerna kan tas ut med pekare, slagruta eller dylikt. Vattnet flyttar linjerna.

Helgonet Saint Germain sade att; ”Det violetta ljuset skall rena jorden”. Vattnet är en gåva till mänskligheten. Ingen får ta betalt för det eller på något sätt tjäna pengar på vattnet. När du har en litet rör med violett vatten kan du själv tillverka obegränsat med violett vatten.

Genom Bibi Arud kan du få tag på violett vatten, här är hennes blogg. Läs mer på sidan Jacob astrolog.

1 kommentar:

Vilda sa...

Minsann! Låter superflummigt och häftigt ju... vatten överhuvudtaget är häftigt.