3 mars 2013

MAGSJUKA OCH INFLUENSA


MAGSJUKA
Om magsjukan plötsligt uppträder så finns det en kur att ta till för att mota bort den fortare än vanligt. Gör i ordning 2dl saltvatten (hett, kokat vatten med två nypor havssalt) och drick direkt. Vattnet måste vara hett, nästan så att det inte går att dricka, men självklart inte så att du bränner sig. Drick ett likadant glas senare om magen fortfarande inte är okej.

Hjälp kroppen, magen och tarmen med 10-15 matsmältningsenzymer på fastande mage, varannan timme tills maginfluensan är över och ta även 3-4 kapslar probiotika var tredje, fjärde timme så kommer magen vara i balans igen framåt kvällen.

INFLUENSA
Om du har influensa kan du slänga ner en hutt kolloidalt silver tillsammans med probiotikan och enzymerna.

Ta även en stor dos D-vitamin, kring 40.000-50.000 IE som engångsdos på kvällen och 20.000-30.000 IE på morgonen efter. Fortsätt med minst 10.000 IE per dag tills besvären är borta, och ta sedan 5000 IE per dag tills april då vår egen D-vitaminomvandling kommer igång.

Vid svårare influensa, ta 1 msk kolloidalt silver per timme tills influensasymtomen avtar, gärna tillsammans med en sked kokosolja också, som löser upp fetthinnor på eventuella lipidvirus, dvs. ett influensavirus som har bildat en fetthinna kring sig så att immunförsvaret inte kommer fram. Du kan även koka te på tedroppar från rölleka, pepparmynta och ingefära (för att lindra illamående) och timjan (för att motverka bakterier).

En annan variant är att riva en avocadokärna och torrosta i stekpanna. Blanda 1 tsk i hett vatten, låt dra i 5-10 minuter och drick.

Texten lånad från Zarahs sida.


Inga kommentarer: