25 aug. 2014

NIT-FREE LUSKAM

Nu när skolorna åter har börjat brukar det bli spridning av huvudlöss. Äntligen finns det ett alternativ till giftanvändning i håret för att ta bort lössen. Texten nedan är lånad från Lusfri:s hemsida, där du även kan beställa kammen. 

Genom att använda NitFree luskam kommer du inte bara åt huvudlössen snabbt utan tar också bort själva lusäggen! De är de räfflade mikrokanalerna på varje enskild kamtand som gör att NitFree klarar av att kamma ut både äggen och lössen. De små äggen fastnar i mikrokanalerna och punkteras. På så sätt förstörs äggen. Både de små nykläckta huvudlössen och de som är större fastnar också i mikrokanalerna mellan kamtänderna.

NitFree bidrar inte till resistens bland löss, och kan användas i förebyggande syfte för att du snabbt ska kunna upptäcka och ta kontroll över huvudlössen. Du avbryter lusens biologiska livscykel tidigt, redan vid äggstadiet. För att verkligen lyckas bli av med huvudlössen och fortsätta att vara lusfri är kamningen det viktigaste oavsett vilken behandlingsmetod du väljer.

NitFree är gjord i rostfritt stål och kan användas av hela familjen under obegränsad tid. Eftersom NitFree kommer åt både äggen och lössen kan det bidra till fler lyckade behandlingar, och minskar på så sätt utsläppen i vår natur.

Inga kommentarer: