9 jan. 2012

DR HAUSCHKA FÖR TORR HUD


När hudens skyddsfunktion är nedsatt kan det visa sig som en ökad känslighet. Huden blir mycket torr, vilket gör att den kliar, blir röd och flagnar. När det händer, är det viktigt att tillgodose huden med stärkande vård för att öka dess naturliga motståndskraft och lindra klådan.

Dr. Hauschka Med Skins produkter med isört kombinerar den klådstillande verkan med utvalda naturliga vegetabiliska fetter och oljor. Avokadoolja, mangosmör, mandel- och jojobaolja är särskilt lämpade för den mycket torra huden. Basen i Med Skin är färskpressad isörtsjuice. Denna starkt fuktbevarande växt kan bevara sin fuktbalans under de svåraste förhållanden. Denna förmåga kan växtens juice tillgodogöra huden. Den 100 % rena juicen är bra mot mycket torr hud.
Produkterna har visat i kliniska och dermatologiska tester att de är effektiva på torr hud med klåda och de är milda och därför även lämpliga för barn samt är helt fria från parfym/eteriska oljor.

Dr. Hauschka Med Ice Plant Body Care Lotion är en idealisk kroppslotion för den dagliga vården av torr hud som kliar. Den ger rikligt med fukt och stärker därigenom hudens motståndskraft och ger samtidigt en mjuk och behaglig känsla.

Dr. Hauschka Med Intensive Ice Plant Cream verkar mjukgörande på särskilt torra hudpartier där det uppstår klåda, irritation och fjällning.

Texten är lånad från Dr Hauschka

Finns att köpa hos Bodystore (lotion), Bodystore (kräm)

Inga kommentarer: