8 nov. 2012

KONSUMENTGUIDE


”Handbok till ett Hälsosammare Liv” är en konsumentguide med tips och råd vad man bör tänka på när man handlar, men också hur varor ska förvaras och hanteras, för att vi ska få ut så mycket nyttigt som möjligt av dem. Här kan man läsa om allt ifrån mjölkprodukter och bröd till nötter, ägg, mjölk, kött, frukostflingor och kryddor. Men även om vilka ämnen som är farligast i smink.

I boken kan man också läsa om vilka sjukdomar och problem som forskarna anser är kostrelaterade. Vården medicinerar ofta dessa problem, men det bästa är nog att lägga om sin kost.

Boken är skriven av Tommy Svensson tillsammans med tillsatsexperten Roy Firus, vilkas tankar och idéer ligger till grund för boken. Tommy driver Utbildningscenterdär det finns otroligt mycket att läsa. Roys beskrivning om tillsatser har jag ett inlägg om här.

Boken är på 52 sidor och kostar 69 kr. Till detta kommer 10 kr i porto per bok. Boken kommer direkt i brevlådan med ett inbetalningskort på 79 kr så inga övriga kostnader tillkommer. 

Tommy har tidigare givit ut följande intressanta böcker; som finns att köpa på hans hemsida. Böckerna kostar alla samma som ovanstående bok.


Inga kommentarer: