Äntligen berättas det i vanlig media om hur den
industriella maten påverkar oss negativt och det är inte lite som den ställer
till med. Vi blir överviktiga, får astma, allergi och eksem, den ger oss
inflammationer av alla de slag som leder till diabetes, alzheimer, cancer m.m.
Genom att utesluta de sk. vita gifterna kan vi förändra otroligt mycket.
Frågan är om vi vill ta ansvar för vår hälsa eller om
vi litar på läkarna som ger oss piller när vi blir sjuka? Uteslut mjölken,
vetemjölet och sockret och förändringar kan komma redan efter fem dagar. Det
bästa är absolut att utesluta all industrimat, alla tillsatsämnen och laga all
mat från grunden samt äta mycket råa grönsaker och frukter. Enkel mat!
Industrimaten
är en gigantisk vinstmaskin för de multinationella företagen men en hälsodödare
i våra liv. Tyvärr är läkarna och de statliga hälsomyndigheterna köpta av
industrin och vill inte erkänna någon koppling mellan matintag och sjukdomar.
Läs boken Forskningsfusket på Adlibris och
inse hur forskare och industri manipulerar med vår hälsa för att tjäna stora
pengar. Hur myter sprids för att vi ska bli rädda.
Läs om vad den svenska professorn i medicinsk och
fysiologisk kemi vid Lunds Universitet, Charlotte
Erlanson-Albertsson, säger om maten. En forskare som menar att
mjölken, vetet och sockret inte är bra för oss. Tänk att det finns sådana
forskare!
Lyssna på inslaget om socker
Lyssna på inslaget om vetemjöl
Lyssna på inslaget om barns
kost
Lyssna på inslaget om den danska familjen som hade enorma
problem i familjen, bl.a. en autistisk son som blev
frisk efter att
de
ändrade på kosten, familjen
kärnfrisk
1 kommentar:
Tack för tipset, för när jag kollade mitt senare inlägg om just din? bok upptäckte jag att länken gick till fel hemsida. Så kan det gå! Nu har jag rättat till felet! http://monabaumann.blogspot.se/2012/10/gluten-och-mjolk.html
Skicka en kommentar